Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bergen Noord-Holland

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Bergen Noord-Holland (gemeente Bergen Noord-Holland, Noord-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, blikseminslag, storm. Onder andere bij DAK, FBTO of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan e-reader of wat te denken van een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Bergen Noord-Holland ontdek je aan de hand van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket maar ook Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Regionummer072 (+3172)
Bewoners Bergen Noord-Holland29943
Postcodegebieden1930
BuurtschappenBergen
Plaatsen in de regioverzekering-Bergen Limburg, inboedelverzekering-Bergeijk, polis-Berg en Dal, verzekeringspakket-Beesel, Beemster en verzekeraar-Beek
inboedelverzekering-bergen-noord-holland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Bergen Noord-Holland mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in een woongelegenheid. Van tafelkleden tot ook sportuitrusting: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een ding vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr tot en met Interpolis: de keuze is enorm. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €8,5 tot aan €12,75. Het tarief komt tot stand door o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ZLM mei 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1930), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Bergen Noord-Holland)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of misschien Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit aanbieders die passen bij jouw eisen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1930, 1931? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Bergen Noord-Holland

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Generali Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij FBTO, InShared of ANWB. Middels de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Bergen Noord-Holland.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Bergen Noord-Holland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands iphone van tafel of: een iphone laten vallen. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn spullen op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

S. Jansen, Bergen Noord-Holland (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente