Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zwijndrecht

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Zwijndrecht (gemeente Zwijndrecht, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. water, storm, brand, bliksem. Bij ondernemingen als Aon Direct, HEMA of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan tablet of een stukke televisie. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Zwijndrecht bekijk je aan de hand van onze adviestool. Denk aan polissen van De Goudse pakket en ook Independer pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZwijndrecht
Regionummer078 (+3178)
Aantal inwoners Zwijndrecht44454
Postcodegebieden3330
BuurtenWalburg
Plaatsen in de regioverzekering-Zwartewaterland, inboedelverzekering-Zutphen, polis-Zundert, verzekeringspakket-Zuidplas, Zuidhorn en verzekeraar-Zoeterwoude
inboedelverzekering-zwijndrecht

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zwijndrecht juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in jouw verblijf. Van vriezer tot aan hobby-artikelen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Nationale Nederlanden tot ook Independer: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €5 en €14,5. Het bedrag komt tot stand door zaken als type dekking, de dekkingsgraad, regio, eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (3330), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Zwijndrecht)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is verschillend. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld ZLM Opstalverzekering of wat te denken van FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Onze tip: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan zie je alleen nog aanbieders die passen bij je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335, 3336? Vergelijk direct met onze tool alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Zwijndrecht

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €12,75 bij HEMA, Independer of DAK. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Zwijndrecht.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Zwijndrecht vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas cola over de bank van de buurman of: een laptop laten vallen. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Walburg, Centrum, Noord, Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht, Nederhoven, Verspreide bebouwing, Bebouwde kom Heerjansdam, Landelijk gebied Heerjansdam.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en gitaar.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

H. van Wijk, Zwijndrecht (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente