Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldekerk

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Oldekerk (gemeente Grootegast, Groningen)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. storm, brand, vandalisme, water. Bij partijen als Bovag, Zelf of Reaal. Denk aan schade aan fietsen en/of een defecte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Oldekerk sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van De Goudse pakket en/of OHRA pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteGrootegast
(Net) nummer0594 (+31594)
Inwoners Oldekerk12155
Postcodegebieden9821
BuurtschappenGrootegast
Plaatsen in de buurtverzekering-enumatil, inboedelverzekering-briltil, polis-noordhorn, verzekering-lellens, verzekeringspakket-garmerwolde en thesinge
inboedelverzekering-oldekerk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Oldekerk mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van videorecorder tot aan warmtepomp: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO t/m ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €6,5 en ongeveer €14,25. Het tarief wordt bepaald door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Centraal Beheer dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (9821), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oldekerk)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat verschillend. Geholpen door de vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of juist FBTO Woonpakket. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan vergelijk je maatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9821? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en selecteer de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oldekerk

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • HEMA Opstalverzekering
 • ZLM Inboedel
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,50 bij Zelf, Lancyr of Centraal Beheer. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Oldekerk.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oldekerk staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat + viool.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

P. de Lange, Oldekerk (mei 2024)