Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zuidplas

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Zuidplas (gemeente Zuidplas, Groningen)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, diefstal, blikseminslag, wateroverlast. Bij ondernemingen als BLG wonen, Europeesche of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan centrifuge of wat te denken van gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Zuidplas achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Unigarant pakket en OHRA pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteZuidplas
(Regio) nummer0594 (+31594)
Aantal inwoners Zuidplas40937
Postcodegebieden2760
BuurtenMoerkapelle
Plaatsen in de buurtverzekering-Zuidhorn, inboedelverzekering-Zoeterwoude, polis-Zoetermeer, verzekeringspakket-Zevenaar, Zeist en verzekeraar-Zeewolde
inboedelverzekering-zuidplas

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zuidplas juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van tafelkleden tot haarföhn: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een item vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan Ditzo: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6,75 tot ruim €12,25. De premie wordt berekend op basis van zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Klaverblad polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (2760), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Zuidplas)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Dankzij onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of misschien Allianz Woonhuisverzekering (AR). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2760, 2761, 9354? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Zuidplas

 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Independer of Aegon. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Zuidplas.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Zuidplas vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit wijn over het tapijt van een familielid en: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend. Het gemak van een all-risk pakket is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden onderweg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur of een rollator.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Fam. de Bruyn, Zuidplas (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente