Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oudendijk

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oudendijk (gemeente Koggenland, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld brand, wateroverlast, diefstal, storm. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Europeesche of OHRA. Je kunt dan denken aan schade aan aquarium/vissen en/of beschadigingen aan het interieur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oudendijk detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en/of Europeesche pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
Netnummer0229 (+31229)
Aantal inwoners Oudendijk22471
Postcodegebied1631
BuurtenWesterkoggenland
Naburige plaatsenverzekering-andijk, inboedelverzekering-westwoud, polis-hoogkarspel, verzekering-wijdenes, verzekeringspakket-lutjebroek en grootebroek
inboedelverzekering-oudendijk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oudendijk september 2020

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van verlichting tot en met servies: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat iets vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot en met Klaverblad: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot wel €11. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aegon polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (1631), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Oudendijk)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. FBTO Woonpakket of misschien Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Middels de tool beperk je je tot verzekeraars die passen bij de aanvraag die je doet. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1631? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en check de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Oudendijk

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • InShared Inboedelverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €13,50 bij Ditzo, nowGo of Allsecur. Geholpen door de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oudendijk.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oudendijk vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands kunstwerk van tafel en: je zoontje schiet door de ruit bij de buren. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en een rollator.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

W. Huisman, Oudendijk (september 2020)