Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zwartewaterland

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Zwartewaterland (gemeente Zwartewaterland, Overijssel)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als blikseminslag, vandalisme, brand, diefstal. Bij bedrijven als Aon Direct, Verzekeruzelf.nl of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan zonwering of wat te denken van gestolen sieraden. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Zwartewaterland bekijk je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket of OHRA pakket. Vul alle velden in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteZwartewaterland
(Regio) nummer038 (+3138)
Aantal inwoners Zwartewaterland22278
Postcodegebied8064
BuurtschappenGenemuiden
Plaatsen nabijverzekering-Zutphen, inboedelverzekering-Zundert, polis-Zuidplas, verzekeringspakket-Zuidhorn, Zoeterwoude en verzekeraar-Zoetermeer
inboedelverzekering-zwartewaterland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zwartewaterland juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in je appartement. Van mixer t/m zonnepanelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot en met OHRA: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €4,5 tot aan €14. Het bedrag wordt berekend op basis van o.a. het type polis, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: HEMA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8064), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Zwartewaterland)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8064? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle verzekeraars en zoek de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Zwartewaterland

 • SNS Woonhuisverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €8,75 bij Unigarant, Nationale Nederlanden of DAK. Door middel van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Zwartewaterland.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Zwartewaterland vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je zoontje schiet door de ruit bij de buren en ook: uw hond bijt in het been van de postbezorger. Het gemak van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Genemuiden, Kamperzeedijk, Hasselt, Landelijk gebied Hasselt, Zwartsluis, Mastenbroek.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop & sieraden.

‘Een totale woonverzekering voor alles

T. Bosman, Zwartewaterland (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente