Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heerjansdam

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Heerjansdam (gemeente Zwijndrecht, Zuid-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als inbraak, brand, storm, vandalisme. Onder andere bij BLG wonen, HEMA of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan geluidsapparatuur of denk aan beschadigingen aan het interieur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Heerjansdam ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket maar ook Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZwijndrecht
(Net) nummer078 (+3178)
Bewoners Heerjansdam44454
Postcodes2995
WijkenWalburg
Naburige plaatsenverzekering-goudriaan, inboedelverzekering-ottoland, polis-brandwijk, verzekering-langerak, verzekeringspakket-molenaarsgraaf en bleskensgraaf
inboedelverzekering-heerjansdam

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Heerjansdam oktober 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van pc t/m overjassen: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot ook HEMA: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6,25 tot aan €12. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van zaken als type dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (2995), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Heerjansdam)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) of Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw voorwaarden. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2995? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en check de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Heerjansdam

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €12,25 bij Verzekeruzelf.nl, Polis Direct of Aon Direct. Door middel van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Heerjansdam.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Heerjansdam staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over de bank van iemand en bijvoorbeeld: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Walburg, Centrum, Noord, Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht, Nederhoven, Verspreide bebouwing, Bebouwde kom Heerjansdam, Landelijk gebied Heerjansdam.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera of viool.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

C. Timmermans, Heerjansdam (oktober 2021)