Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zundert

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Zundert (gemeente Zundert, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, water, bliksem, vandalisme. Bijvoorbeeld bij ANWB, Ditzo of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan e-reader en/of schade aan apparatuur. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Zundert sluit je af via de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Univé pakket of Europeesche pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
Regionummer076 (+3176)
Aantal inwoners Zundert21488
Postcodegebied4880
BuurtenZundert
Plaatsen in de buurtverzekering-Zuidplas, inboedelverzekering-Zuidhorn, polis-Zoeterwoude, verzekeringspakket-Zoetermeer, Zevenaar en verzekeraar-Zeist
inboedelverzekering-zundert

Inboedelverzekeringen vergelijken in Zundert december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in jouw verblijf. Van vazen tot en met fietsen: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr tot en met Delta Lloyd: de keuze is enorm. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7,5 en ongeveer €11,75. De premie komt tot stand door o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar SNS december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4880), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Zundert)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat verschillend. Met behulp van de polisvergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet of juist Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4880, 4881, 4884? Bekijk zelf op deze site verzekeringsbedrijven en check de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Zundert

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • HEMA Woonverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij Delta Lloyd, Lancyr of ASR Verzekeringen. Geholpen door deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Zundert.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Zundert dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: je morst een kop koffie over de bank van een familielid. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items in de tuin en buiten huis verzekerd. We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad en een verrekijker.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

I. de Jonge, Zundert (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente