Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mookhoek

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Mookhoek (gemeente Strijen, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, De Goudse of Klaverblad. Denk aan schade aan computer of schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Mookhoek ontdek je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket of Generali pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteStrijen
(Regio) nummer078 (+3178)
Bewoners Mookhoek8766
Postcodegebieden3293
BuurtenStrijen
Plaatsen in de omgevingverzekering-strijensas, inboedelverzekering-klaaswaal, polis-zuid-beijerland, verzekering-goudswaard, verzekeringspakket-numansdorp en heinenoord
inboedelverzekering-mookhoek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Mookhoek mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van haarden tot aan badkameraccessoires: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van SNS tot en met De Goudse: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €6,5 en ongeveer €13. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Turien en Co pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (3293), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Mookhoek)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn ANWB Woonpakket Plus of wat te denken van ZLM Gezinspakket. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3293? Check nu op deze site alle maatschappijen en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Mookhoek

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij Ditzo, Independer of DAK. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Mookhoek.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Mookhoek biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw maar tevens: je stoot iemands macbook van tafel. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Strijen en buitengebied.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan filmapparatuur & jouw golfspullen.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

A. Kuiper, Mookhoek (mei 2024)