Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Moerkapelle

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Moerkapelle (gemeente Zuidplas, Groningen)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld inbraak, water, storm, vandalisme. Onder andere bij ASR Verzekeringen, Europeesche of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan open haard en/of gebroken servies. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Moerkapelle achterhaal je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket en ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteZuidplas
Regionummer079 (+3179)
Inwoners Moerkapelle40937
Postcodegebieden2750
BuurtschappenMoerkapelle
Plaatsen in de regioverzekering-gelderswoude, inboedelverzekering-benthuizen, polis-s-gravenzande, verzekering-maasdijk, verzekeringspakket-poeldijk en ter-heijde
inboedelverzekering-moerkapelle

Inboedelverzekeringen vergelijken in Moerkapelle november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in een woongelegenheid. Van televisie tot geyser/boiler: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Als iets aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot Independer: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €8 en ongeveer €11. Het bedrag wordt bepaald door onder andere het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aegon dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2750), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Moerkapelle)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de bovenstaande vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, en bij jouw budget. Dat kan zijn SNS Inboedel en opstal of wat te denken van ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2750, 2751, 2752? Check nu op deze site alle maatschappijen en kies de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Moerkapelle

 • InShared Inboedelverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €9,75 bij SNS, InShared of Centraal Beheer. Door middel van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Moerkapelle.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Moerkapelle vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en ook: de ipad laten vallen. De meerwaarde van een all risk-polis is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en een rollator.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

Mevr. van der Veen, Moerkapelle (november 2023)