Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering ASR Verzekeringen afsluiten

Wil jij ook de inboedelverzekering van ASR Verzekeringen? Deze verzekeringsmaatschappij beschikt over een grote diversiteit aan woonverzekeringspakketten. Onderdeel daarvan is een inboedel-module. Via deze module dek jij “alle waardevolle eigendommen”. Wat dacht je van schade door lekkage of inbraakdekking

 • Duidelijke transparante online prijzen.
 • Geen financiële verrassingen.
 • Snel afsluiten en verzekerd.
 • Alle keuzes in eigen hand.
 • Eventueel pakketkorting met een woonverzekering.

Bereken kosten van de ASR Verzekeringen inboedelverzekering

Overweeg jij de verzekering van ASR Verzekeringen? Op basis hiervan ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de te betalen premie. Want: wat kost de inboedel-dekking van ASR Verzekeringen? Het tarief wordt berekend op basis van je wensen. Denk hierbij aan factoren als gezinsgrootte, geboortedatum, het eigen risico en de hoogte van het verekerd bedrag. Met behulp van onze verzekeringsvergelijker begroot je moeiteloos de premie van de ASR Verzekeringen inboedelpolis (o.a. in Rotterdam, Barendrecht, Harderwijk en Edam-Volendam).

  1. Beantwoord de vragen aan de linkerkant.
  2. Je ziet dan alle dekkingen die in lijn zijn met jouw eisenpakket.
  3. Kies voor de inboedel-module van ASR Verzekeringen (indien opgenomen in de vergelijker).
  4. Je checkt direct de kosten per maand.
  5. Selecteer de knop “bekijken”. Je wordt doorgestuurd naar de aanbieding. Op deze pagina kan je alles afsluiten.

Via internet inboedelschade claimen

In deze “online” tijd gaat schade melden zonder moeite. Dit kan bijv. via een adviseur in Dongen, Bloemendaal, Hardinxveld-Giessendam en Eemsmond, maar gemakkelijker gaat het bij de maatschappij. In de regel kan dat via een speciaal telefoonnummer (030-257-9111) of via een online schadeformulier op www.asr.nl. Online declareren bespaart een hoop tijd. Je handelt het binnen mum van tijd af, en het gedeclareerde bedrag wordt snel gestort. Dit gaat als volgt:

  1. Meld je aan op de website van de verzekeraar (www.asr.nl).
  2. Klik op online schade melden.
  3. Beschrijf wat er gebeurd is.
  4. Voeg beeldmateriaal van de situatie nodig.
  5. Een servicemedewerker gaat nu aan de slag met de claim.
  6. Binnen een paar dagen mag je de uitkomst verwachten.

Contact opnemen met ASR Verzekeringen

Heb jij vragen over de verzekering voor inboedel van ASR Verzekeringen? Aanvullende informatie opvragen kan telefonisch, en via de website of app. In veel gevallen ben je ook welkom bij jouw verzekeringskantoor voor meer ondersteuning. Belangrijk: Wij geven nooit advies over polissen van ASR Verzekeringen. Wellicht zijn deze polissen wel opgenomen in onze vergelijk tool. Hieronder check jij bereikbaarheids-specificaties voor deze verzekeraar.