Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Balkbrug

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Balkbrug (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, bliksem, inbraak, water. Bij partijen als ASR Verzekeringen, HEMA of SNS. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. droger en/of schade aan de keuken. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Balkbrug detecteer je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan Allianz pakket en ook Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0523 (+31523)
Aantal inwoners Balkbrug59687
Postcodes7707
BuurtenAne
Plaatsen in de buurtverzekering-drogteropslagen, inboedelverzekering-dedemsvaart, polis-brucht, verzekering-bergentheim, verzekeringspakket-bruchterveld en kloosterhaar
inboedelverzekering-balkbrug

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Balkbrug mei 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in huis. Van kristal tot aan tablet: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot aan De Goudse: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €4,5 tot ruim €10,75. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (7707), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Balkbrug)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien Klaverblad Inboedelverzekering Royaal. Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw eisen. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7707? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle aanbieders en vindt de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Balkbrug

 • Aegon Inboedel Basis
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • FBTO Woonpakket
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €13,50 bij Delta Lloyd, OHRA of DAK. Door middel van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Balkbrug.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Balkbrug vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: je stoot iemands iphone van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn spullen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader en een kinderwagen.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

F. Dijkstra, Balkbrug (mei 2021)