Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hazerswoude-Rijndijk

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Hazerswoude-Rijndijk (gemeente Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, storm. Onder andere bij Bruns ten Brink, Zelf of Klaverblad. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan parket of denk aan een stukke koelkast. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Hazerswoude-Rijndijk sluit je af met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlphen aan den Rijn
Regionummer0172 (+31172)
Aantal inwoners Hazerswoude-Rijndijk107960
Postcodes2394
BuurtenOudshoorn
Plaatsen in de buurtverzekering-hazerswoude-dorp, inboedelverzekering-oude-wetering, polis-nieuwe-wetering, verzekering-hoogmade, verzekeringspakket-rijpwetering en oud-ade
inboedelverzekering-hazerswoude-rijndijk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hazerswoude-Rijndijk november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van meubelen t/m tablet: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden t/m Ditzo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €8,25 tot wel €15,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, hoogte eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Ditzo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2394), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Hazerswoude-Rijndijk)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Via de tool hierboven check je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Denk aan Turien & Co Inboedelverzekering Premium of wat te denken van Lancyr Woonverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. Vervolgens kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2394? Vergelijk nu met onze tool alle maatschappijen en zoek de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hazerswoude-Rijndijk

 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €7,75 bij Univé, REAAL Verzekeringen of DAK. Dankzij enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Hazerswoude-Rijndijk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Hazerswoude-Rijndijk staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn eigendommen onderweg en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een tablet en gitaar.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Fam. van Leeuwen, Hazerswoude-Rijndijk (november 2023)