Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dronten

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Dronten (gemeente Dronten, Flevoland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als storm, diefstal, vandalisme, wateroverlast. Onder andere bij Bovag, De Goudse of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan mobiele telefoons of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Dronten bekijk je aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket of Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteDronten
(Net) nummer0321 (+31321)
Bewoners Dronten40592
Postcodegebied8250
BuurtenDronten
Plaatsen in de buurtverzekering-Drimmelen, inboedelverzekering-Drechterland, polis-Dordrecht, verzekeringspakket-Dongeradeel, Dongen en verzekeraar-Doetinchem
inboedelverzekering-dronten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Dronten juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in je appartement. Van gordijnrails tot en met badkameraccessoires: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen tot en met Independer: de keuze is enorm. Tarieven variëren van €5,75 tot wel €13,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Ditzo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8250), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Dronten)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan HEMA Woonverzekering of wat te denken van Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. Hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8250, 8251, 8252, 8253, 8254? Bekijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Dronten

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • HEMA Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €12,75 bij Unigarant, Reaal of Centraal Beheer. Dankzij de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Dronten.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Dronten vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands iphone van tafel en ook: je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid. De waarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Dronten west, Dronten Noord, Dronten Midden, Dronten Zuid, Buitengebied Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden on the go met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een e-reader en kleding.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

A. Hermans, Dronten (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente