Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heiloo

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Heiloo (gemeente Heiloo, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, bliksem, brand, water. Bij bedrijven als Turien en Co, FBTO of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. speelgoed of schade aan muziekinstrumenten. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Heiloo ontdek je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan De Goudse pakket en Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeiloo
Regionummer072 (+3172)
Aantal inwoners Heiloo22689
Postcodes1850
BuurtschappenBlockhovepark
Plaatsen nabijverzekering-Heeze-Leende, inboedelverzekering-Heerlen, polis-Heerhugowaard, verzekeringspakket-Heerenveen, Heerde en verzekeraar-Heemstede
inboedelverzekering-heiloo

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Heiloo juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van kruiden tot aan wasdroger: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot aan Ditzo: er valt veel te kiezen. Premies variëren van €4,25 tot ruim €10,25. Het tarief wordt berekend op basis van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: EAG Assuradeuren afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1850), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Heiloo)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat weer anders. Geholpen door de polisvergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of misschien Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij jouw behoeftes. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1850, 1851, 1852, 1853, 1906? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Heiloo

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €7,00 bij EAG Assuradeuren, Klaverblad of Allsecur. Door middel van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Heiloo.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Heiloo vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst rode wijn over de bank van iemand en: je stoot iemands telefoon van tafel. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Blockhovepark, Heiloo Noord-West, Heiloo-Midden, Heiloo-West, Stationsomgeving, Ypestein, Heiloo-Oost, Heiloo Zuid-West.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn bezittingen on the go en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een muziekinstrument.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

J. Verhoeven, Heiloo (juni 2024)