Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heeze-Leende

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Heeze-Leende (gemeente Heeze-Leende, Noord-Brabant)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, vandalisme, storm, water. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Univé of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan vitrage/gordijnen of denk aan gebroken servies. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Heeze-Leende ontdek je dankzij onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket en ook Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeeze-Leende
Netnummer040 (+3140)
Inwoners Heeze-Leende15650
Postcodes5590
WijkenHeeze
Plaatsen in de regioverzekering-Heerlen, inboedelverzekering-Heerhugowaard, polis-Heerenveen, verzekeringspakket-Heerde, Heemstede en verzekeraar-Heemskerk
inboedelverzekering-heeze-leende

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heeze-Leende december 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in je appartement. Van gordijnen tot ook linnen- en beddengoed: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een ding aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur t/m ING: er is nogal wat keuze. De kosten variëren van €7,75 en €11,5. Het bedrag wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Allsecur december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (5590), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Heeze-Leende)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Via de tool hierboven achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met jouw behoeftes. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5590, 5591? Check nu op deze site alle verzekeraars en vindt de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Heeze-Leende

 • HEMA Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €12,00 bij FBTO, Independer of Bovag. Aan de hand van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Heeze-Leende.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Heeze-Leende vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman en ook: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Heeze, Leende, Leenderstrijp, Sterksel.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon + sieraden.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

X. van den Berg, Heeze-Leende (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente