Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ouddorp

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Ouddorp (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Via deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, brand, vandalisme, bliksem. Bij bedrijven als Aon Direct, Europeesche of Nederlanden van Nu. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan verwarming of wat te denken van beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Ouddorp bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan SNS pakket maar ook InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Net) nummer030 (+3130)
Inwoners Ouddorp48321
Postcodes3253
BuurtenGoedereede
Plaatsen in de buurtverzekering-goedereede, inboedelverzekering-stellendam, polis-herkingen, verzekering-stad-aan-t-haringvliet, verzekeringspakket-melissant en dirksland
inboedelverzekering-ouddorp

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Ouddorp augustus 2022

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in een woongelegenheid. Van serviesgoed tot ook overjassen: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot en met Interpolis: de keuze is enorm. Tarieven schommelen tussen €6,25 tot aan €11,75. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Independer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (3253), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Ouddorp)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van de vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Unigarant Opstalverzekering of wellicht Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor vergelijk je verzekeraars die rijmen met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3253? Check nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en kies de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Ouddorp

 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • HEMA Opstalverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €13,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Lancyr of Allsecur. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Ouddorp.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Ouddorp dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: uw hond bijt in het been van de postbezorger maar tevens: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of een rollator.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

R. de Lange, Ouddorp (augustus 2022)