Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Goeree-Overflakkee

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Goeree-Overflakkee (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, storm, vandalisme, water. Onder andere bij BLG wonen, HEMA of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan zonwering en/of een kapotte TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Goeree-Overflakkee bekijk je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket maar ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Regionummer0187 (+31187)
Inwoners Goeree-Overflakkee48321
Postcodegebied3240
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen nabijverzekering-Gilze en Rijen, inboedelverzekering-Giessenlanden, polis-Gennep, verzekeringspakket-Gemert-Bakel, Geldrop-Mierlo en verzekeraar-Geldermalsen
inboedelverzekering-goeree-overflakkee

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Goeree-Overflakkee december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van meubilair tot ook petten: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als iets permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot aan OHRA: de keuze is enorm. De prijzen per maand lopen op van €8,25 tot aan €10,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3240), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Goeree-Overflakkee)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of FBTO Woonhuisverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je maatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3240, 3241? Bekijk zelf via internet alle verzekeraars en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Goeree-Overflakkee

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Aegon Inboedel Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €11,75 bij Delta Lloyd, OHRA of BLG wonen. Door middel van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Goeree-Overflakkee.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Goeree-Overflakkee staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren maar tevens: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop + een rollator.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

G. Bosman, Goeree-Overflakkee (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente