Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dirksland

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Dirksland (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als brand, inbraak, bliksem, storm. Bij bedrijven als Bovag, ZLM of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. droger en/of een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Dirksland ontdek je aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Centraal Beheer pakket en ook Ditzo pakket. Vul alle velden in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Netnummer0187 (+31187)
Aantal inwoners Dirksland48321
Postcodes3247
WijkenGoedereede
Plaatsen nabijverzekering-sommelsdijk, inboedelverzekering-nieuwe-tonge, polis-stad-aan-t-haringvliet, verzekering-oostvoorne, verzekeringspakket-middelharnis en zwartewaal
inboedelverzekering-dirksland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Dirksland juni 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in huis. Van fornuis tot en met audiovisuele apparatuur: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Als iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot ook ING: de keuze is enorm. Premies lopen op van €4 en ongeveer €14,25. De premie berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, verzekerd bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Europeesche pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (3247), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Dirksland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Met behulp van de tool hierboven check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of Aegon Inboedel Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw wensen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3247? Vergelijk direct via internet alle aanbieders en check de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Dirksland

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €10,00 bij Unigarant, OHRA of ABN AMRO. Door middel van de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Dirksland.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Dirksland staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een vaas laten vallen en bijvoorbeeld: je gooit bier over het tapijt van een vriend. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn spullen onderweg en buiten in goede handen. Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad + sportuitrusting.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

Fam. Hendriks, Dirksland (juni 2023)