Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Goedereede

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Goedereede (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, diefstal, storm, brand. Bij ondernemingen als ABN AMRO, FBTO of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan kruimeldief of schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Goedereede ontdek je met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Univé pakket of Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Netnummer0187 (+31187)
Inwoners Goedereede48321
Postcodes3252
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen in de regioverzekering-stellendam, inboedelverzekering-herkingen, polis-melissant, verzekering-middelharnis, verzekeringspakket-dirksland en sommelsdijk
inboedelverzekering-goedereede

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Goedereede augustus 2022

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in jouw verblijf. Van albums tot badkameraccessoires: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een ding vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot aan Generali: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €9,25 tot wel €14,5. Het bedrag wordt berekend op basis van o.a. het type polis, verzekerd bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, type woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3252), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Goedereede)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Geholpen door de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of misschien Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3252? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Goedereede

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • ANWB Woonpakket Plus
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €14,00 bij Zelf, Independer of ABN AMRO. Aan de hand van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Goedereede.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Goedereede dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw maar tevens: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn eigendommen op pad en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader of jouw golfspullen.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

D. Bos, Goedereede (augustus 2022)