Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Melissant

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Melissant (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als blikseminslag, vandalisme, brand, wateroverlast. Bij partijen als Turien en Co, FBTO of Klaverblad. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. tegelvloer of denk aan een stukke wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Melissant sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en ook InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Net) nummer0187 (+31187)
Inwoners Melissant48321
Postcodegebieden3248
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen in de omgevingverzekering-dirksland, inboedelverzekering-sommelsdijk, polis-nieuwe-tonge, verzekering-tinte, verzekeringspakket-stad-aan-t-haringvliet en middelharnis
inboedelverzekering-melissant

Inboedelverzekeringen vergelijken in Melissant augustus 2022

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van boeken tot aan kinderwagen: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een artikel aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot ook Ditzo: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies lopen op van €9 tot aan €13. Het bedrag kent zijn oorsprong in zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: FBTO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (3248), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Melissant)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Via onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of SNS Woonhuisverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3248? Vergelijk direct online alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Melissant

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • ZLM Inboedel
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €7,75 bij Ditzo, Lancyr of Centraal Beheer. Middels deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Melissant.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Melissant biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst bier over het tapijt van een vriend of: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items on the go en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader en sportuitrusting.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

B. Verbeek, Melissant (augustus 2022)