Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stad aan ’t Haringvliet

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Stad aan ’t Haringvliet (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als blikseminslag, diefstal, wateroverlast, vandalisme. Bij ondernemingen als Bruns ten Brink, Univé of OHRA. Denk aan schade aan huishoudtrap of denk aan contant geld en waardebonnen. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Stad aan ’t Haringvliet detecteer je dankzij onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket en HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Regionummer0187 (+31187)
Bewoners Stad aan ’t Haringvliet48321
Postcodes3243
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen in de buurtverzekering-middelharnis, inboedelverzekering-zwartewaal, polis-rockanje, verzekering-heenvliet, verzekeringspakket-tinte en oostvoorne
inboedelverzekering-stad-aan-t-haringvliet

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Stad aan ’t Haringvliet augustus 2022

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in de woning. Van fornuis tot en met badkameraccessoires: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot HEMA: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €8,75 tot ruim €12,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Delta Lloyd pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (3243), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Stad aan ’t Haringvliet)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Klaverblad Verzekeringspakket Royaal of juist Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw eisen. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3243? Vergelijk nu op deze site alle maatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Stad aan ’t Haringvliet

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,75 bij HEMA, Independer of Bovag. Met behulp van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Stad aan ’t Haringvliet.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Stad aan ’t Haringvliet vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je stoot iemands notebook van tafel en ook: je stoot iemands ipad van tafel. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn bezittingen onderweg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop en viool.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

S. van de Velde, Stad aan ’t Haringvliet (augustus 2022)