Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Herkingen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Herkingen (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. storm, brand, diefstal, vandalisme. Bij bedrijven als ANWB, FBTO of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan diversen of wat te denken van schade aan muziekinstrumenten. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Herkingen ontdek je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan Univé pakket of NowGo pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Regio) nummer0187 (+31187)
Aantal inwoners Herkingen48321
Postcodes3249
BuurtenGoedereede
Plaatsen nabijverzekering-melissant, inboedelverzekering-dirksland, polis-sommelsdijk, verzekering-rockanje, verzekeringspakket-nieuwe-tonge en stad-aan-t-haringvliet
inboedelverzekering-herkingen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Herkingen augustus 2022

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in jouw verblijf. Van verlichting t/m hobby-artikelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot aan ING: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies lopen op van €6 tot wel €13,5. De premie wordt bepaald door onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, je eigen bijdrage per schade, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (3249), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Herkingen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is namelijk uniek. Geholpen door de polisvergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk of wellicht Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan zie je alleen nog aanbieders die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3249? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Herkingen

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €10,50 bij Europeesche, London Verzekeringen of DAK. Met behulp van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Herkingen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Herkingen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een kop koffie over de bank van een vriend en bijvoorbeeld: je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn spullen op weg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone + een gehoorapparaat.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

A. van Leeuwen, Herkingen (augustus 2022)