Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Middelharnis

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Middelharnis (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, storm, wateroverlast, brand. Onder andere bij Avéro Achmea, FBTO of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. (sport)kleding of kapotte meubels. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Middelharnis detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en/of Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Regio) nummer0187 (+31187)
Inwoners Middelharnis48321
Postcodegebieden3240
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen nabijverzekering-zwartewaal, inboedelverzekering-rockanje, polis-tinte, verzekering-abbenbroek, verzekeringspakket-oostvoorne en oudenhoorn
inboedelverzekering-middelharnis

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Middelharnis september 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in je appartement. Van tafelbestek tot en met overjassen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé t/m Klaverblad: heel veel verschillende opties. Tarieven lopen op van €9 en ongeveer €11,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: De Goudse pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (3240), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Middelharnis)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn De Goudse Opstalverzekering of Klaverblad Verzekeringspakket Budget. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vergelijk je verzekeraars die rijmen met jouw voorwaarden. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3240, 3241? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Middelharnis

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • HEMA Woonverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Generali Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €12,25 bij Generali, Lancyr of ABN AMRO. Door middel van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Middelharnis.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Middelharnis vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend of: jouw hond bijt een familielid. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & een gehoorapparaat.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

Mevr. de Ruiter, Middelharnis (september 2023)