Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oostvoorne

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Oostvoorne (gemeente Westvoorne, Zuid-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. vandalisme, blikseminslag, storm, brand. Bijvoorbeeld bij Allsecur, De Goudse of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kaptafel en/of schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oostvoorne ontdek je via onze adviestool. Bijvoorbeeld Allianz pakket en ook Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
Netnummer0181 (+31181)
Aantal inwoners Oostvoorne14197
Postcodegebied3233
WijkenRockanje
Plaatsen in de omgevingverzekering-oudenhoorn, inboedelverzekering-vierpolders, polis-heenvliet, verzekering-hekelingen, verzekeringspakket-abbenbroek en zuidland
inboedelverzekering-oostvoorne

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oostvoorne juni 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van kleden tot ook kinderwagen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur t/m InShared: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €7,75 en ongeveer €12,75. Het tarief wordt bepaald door o.a. het soort dekking, waarde inboedel, postcodegebied, hoogte eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Bovag pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3233), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Oostvoorne)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of wellicht Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die matchen met jouw behoeftes. Vervolgens kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3233? Vergelijk nu online alle maatschappijen en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oostvoorne

 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,50 bij Zelf, Independer of Bruns ten Brink. Door middel van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oostvoorne.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Oostvoorne biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands ipad van tafel maar tevens: de hond springt iemand omver. De waarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Rockanje, Oostvoorne.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn spullen onderweg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een tablet en sieraden.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

Q. Scholten, Oostvoorne (juni 2023)