Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sommelsdijk

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Sommelsdijk (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als diefstal, wateroverlast, brand, storm. Bij ondernemingen als Allsecur, Zelf of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan scheerapparaat of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Sommelsdijk sluit je af aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket of Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Regionummer0187 (+31187)
Aantal inwoners Sommelsdijk48321
Postcodegebied3245
BuurtenGoedereede
Plaatsen nabijverzekering-nieuwe-tonge, inboedelverzekering-stad-aan-t-haringvliet, polis-middelharnis, verzekering-oudenhoorn, verzekeringspakket-zwartewaal en rockanje
inboedelverzekering-sommelsdijk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Sommelsdijk september 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in een woongelegenheid. Van kristal tot wasdroger: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan Interpolis: er valt veel te kiezen. Tarieven fluctueren tussen de €4 en ongeveer €14,25. De premie wordt bepaald door onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar EAG Assuradeuren pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3245), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Sommelsdijk)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld InShared Inboedelverzekering of juist Univé Woonpakket (AR). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw eisen. Vervolgens kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3245? Bekijk nu online verzekeringsmaatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Sommelsdijk

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Aegon Opstal Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €12,00 bij Delta Lloyd, Klaverblad of Allianz. Via deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Sommelsdijk.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Sommelsdijk vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een notebook laten vallen en bijvoorbeeld: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer en viool.

‘Een totale woonverzekering voor alles

F. van den Broek, Sommelsdijk (september 2023)