Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Driezum

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Driezum (gemeente Dantumadiel, Friesland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, diefstal, wateroverlast, brand. Bij bedrijven als Bovag, EAG Assuradeuren of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan spiegel en/of schade aan je smartphone. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Driezum achterhaal je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket en/of FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
Regionummer0511 (+31511)
Inwoners Driezum19015
Postcodegebieden9114
BuurtenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-walterswald, inboedelverzekering-burdaard, polis-de-falom, verzekering-damwald, verzekeringspakket-broeksterwald en jannum
inboedelverzekering-driezum

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Driezum december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in huis. Van gordijnrails tot en met kostuums: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot Europeesche: er is nogal wat keuze. De kosten schommelen tussen €4 tot ruim €10,25. Het tarief kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Independer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9114), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Driezum)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool vind je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of wellicht Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die overeenkomen met jouw wensen. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9114? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Driezum

 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Polis Direct of Turien en Co. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Driezum.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Driezum staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: een telefoon laten vallen en bijvoorbeeld: je morst wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Oost, Zuid, West.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon en een gehoorapparaat.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Y. Dekker, Driezum (december 2021)