Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwe-Tonge

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Nieuwe-Tonge (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als storm, wateroverlast, diefstal, blikseminslag. Bij ondernemingen als DAK, HEMA of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan keukenblok of denk aan een kapotte TV. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwe-Tonge detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan Allsecur pakket en/of HEMA pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Regionummer0187 (+31187)
Aantal inwoners Nieuwe-Tonge48321
Postcodes3244
WijkenGoedereede
Plaatsen in de omgevingverzekering-stad-aan-t-haringvliet, inboedelverzekering-middelharnis, polis-zwartewaal, verzekering-vierpolders, verzekeringspakket-rockanje en tinte
inboedelverzekering-nieuwe-tonge

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwe-Tonge augustus 2022

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in huis. Van verlichting tot aan iPhone: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot aan ING: heel veel verschillende opties. Premies liggen gewoonlijk tussen €7,5 tot ruim €14,75. Het tarief kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3244), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nieuwe-Tonge)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is weer anders. Met behulp van de vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Unigarant Inboedelverzekering of wellicht De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vergelijk je aanbieders die passen bij jouw eisen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3244? Bekijk nu online verzekeringsmaatschappijen en check de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nieuwe-Tonge

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €12,75 bij Delta Lloyd, nowGo of Bruns ten Brink. Aan de hand van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Nieuwe-Tonge.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nieuwe-Tonge vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen of: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn spullen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en gitaar.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

J. Driessen, Nieuwe-Tonge (augustus 2022)