Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Cranendonck

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Cranendonck (gemeente Cranendonck, Noord-Brabant)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als vandalisme, blikseminslag, diefstal, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Bovag, Univé of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. koffiemachine of wat te denken van kapotte meubels. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Cranendonck ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Unigarant pakket of Interpolis pakket. Vul alle velden in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
(Regio) nummer0495 (+31495)
Aantal inwoners Cranendonck20660
Postcodes6020
BuurtenBudel
Plaatsen nabijverzekering-Coevorden, inboedelverzekering-Castricum, polis-Capelle aan den IJssel, verzekeringspakket-Buren, Bunschoten en verzekeraar-Bunnik
inboedelverzekering-cranendonck

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Cranendonck december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in huis. Van serviesgoed tot zonnepanelen: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot ook De Goudse: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €5,5 tot aan €16,25. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld type dekking, waarde inboedel, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nederlanden van Nu inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (6020), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Cranendonck)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Via de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Generali Woonpakket of misschien Reaal Opstal (adviseur). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Zodoende vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. Vervolgens kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6020, 6021? Bekijk zelf op deze site alle maatschappijen en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Cranendonck

 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij Univé, OHRA of Allsecur. Aan de hand van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Cranendonck.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Cranendonck biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas drinken over de bank van iemand en ook: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw. De waarde van allrisk is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Budel, Schoot, Dorplein, Maarheeze, Soerendonk, Gastel.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en sportuitrusting.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

I. Boer, Cranendonck (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente