Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Klaaswaal

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Klaaswaal (gemeente Cromstrijen, Zuid-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als inbraak, water, brand, storm. Onder andere bij Aegon, HEMA of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan horloges of denk aan beschadigingen aan het interieur. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Klaaswaal achterhaal je met behulp van onze adviestool. Bijvoorbeeld Aegon pakket en ook Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCromstrijen
Regionummer0186 (+31186)
Aantal inwoners Klaaswaal12755
Postcodes3286
BuurtschappenNumansdorp
Plaatsen nabijverzekering-zuid-beijerland, inboedelverzekering-numansdorp, polis-heinenoord, verzekering-nieuw-beijerland, verzekeringspakket-westmaas en mijnsheerenland
inboedelverzekering-klaaswaal

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Klaaswaal september 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van meubelen tot ook iPad: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Avéro Achmea t/m Interpolis: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand variëren van €7,25 tot ruim €11,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over REAAL Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (3286), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Klaaswaal)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Aegon Inboedel Basis of wellicht Allianz Inboedelverzekering (AR). Onze tip: Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3286? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Klaaswaal

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag bedraagt soms wel €14,00 bij Unigarant, Nationale Nederlanden of Turien en Co. Met behulp van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Klaaswaal.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Klaaswaal staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: een erfstuk laten vallen en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is een complete dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Numansdorp, Klaaswaal.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn eigendommen op weg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & sieraden.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

A. Bakker, Klaaswaal (september 2023)