Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Capelle aan den IJssel

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Capelle aan den IJssel (gemeente Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld vandalisme, blikseminslag, wateroverlast, brand. Bij ondernemingen als Bruns ten Brink, Europeesche of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan broodbakmachine of denk aan een defecte laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Capelle aan den IJssel ontdek je aan de hand van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld De Goudse pakket of Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCapelle aan den IJssel
(Net) nummer010 (+3110)
Bewoners Capelle aan den IJssel66486
Postcodes2900
BuurtenCapelle-West
Plaatsen in de regioverzekering-Buren, inboedelverzekering-Bunschoten, polis-Bunnik, verzekeringspakket-Brunssum, Brummen en verzekeraar-Bronckhorst
inboedelverzekering-capelle-aan-den-ijssel

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Capelle aan den IJssel november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in een woongelegenheid. Van pc tot aan dressoir: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen t/m ING: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand fluctueren tussen de €6,75 en ongeveer €10,75. Het bedrag wordt berekend op basis van zaken als type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Interpolis pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (2900), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Capelle aan den IJssel)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Dankzij de vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of misschien Univé Inboedelverzekering (AR). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot maatschappijen die matchen met jouw behoeftes. Daarna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Capelle aan den IJssel

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Aegon Inboedel Basis
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €7,00 bij Europeesche, OHRA of Aegon. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Capelle aan den IJssel.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Capelle aan den IJssel biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Capelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn waardevolle items on the go en buiten in goede handen. Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur of sportuitrusting.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

C. Wolters, Capelle aan den IJssel (november 2023)