Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Castricum

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Castricum (gemeente Castricum, Noord-Holland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als vandalisme, water, storm, brand. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, Zelf of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan verwarming of bijvoorbeeld gestolen sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Castricum detecteer je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket maar ook Independer pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteCastricum
Regionummer0251 (+31251)
Inwoners Castricum34604
Postcodegebieden1900
BuurtschappenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Capelle aan den IJssel, inboedelverzekering-Buren, polis-Bunschoten, verzekeringspakket-Bunnik, Brunssum en verzekeraar-Brummen
inboedelverzekering-castricum

Inboedelverzekeringen vergelijken in Castricum december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in jouw verblijf. Van tafelkleden tot en met iPhone: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra iets vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot en met InShared: heel veel verschillende opties. De kosten liggen gewoonlijk tussen €8,25 tot ruim €14,75. De premie kent zijn oorsprong in onder andere hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Allsecur afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1900), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Castricum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn De Goudse Opstalverzekering of wellicht Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk. Onze tip: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor kan je een keuze maken uit aanbieders die matchen met jouw wensenpakket. Vervolgens selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1900, 1901, 1902, 1906, 1911? Bekijk nu met onze tool alle maatschappijen en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Castricum

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • FBTO Woonpakket
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Aegon Inboedel Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €12,75 bij Europeesche, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Middels de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Castricum.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Castricum vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jij maakt krassen op de auto van iemand anders of: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad of een verrekijker.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

F. van der Velden, Castricum (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente