Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bunschoten

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Bunschoten (gemeente Bunschoten, Utrecht)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als water, bliksem, inbraak, storm. Bij partijen als BLG wonen, Ditzo of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan bestek of wat te denken van een stukke koelkast. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Bunschoten detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket of Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunschoten
Netnummer033 (+3133)
Inwoners Bunschoten20823
Postcodes3750
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Bunnik, inboedelverzekering-Brunssum, polis-Brummen, verzekeringspakket-Bronckhorst, Brielle en verzekeraar-Breda
inboedelverzekering-bunschoten

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Bunschoten november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in huis. Van glas- en aardewerk t/m haarföhn: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €5 tot ruim €16,25. Het bedrag wordt berekend op basis van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Interpolis dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (3750), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Bunschoten)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Hierdoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3750, 3751, 3752? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en check de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Bunschoten

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • ZLM Gezinspakket
 • Generali Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij HEMA, ING of Turien en Co. Door middel van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Bunschoten.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Bunschoten vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn spullen onderweg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spelcomputer en een kinderwagen.

‘Goed geholpen bij de overstap

O. Schipper, Bunschoten (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente