Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rheeze

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Rheeze (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als blikseminslag, diefstal, brand, wateroverlast. Bij partijen als Aon Direct, Zelf of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan zonnebank of wat te denken van een gestolen laptop. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Rheeze achterhaal je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket en Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Bewoners Rheeze59687
Postcodes7794
WijkenAne
Plaatsen in de omgevingverzekering-hoogenweg, inboedelverzekering-venebrugge, polis-radewijk, verzekering-ane, verzekeringspakket-anerveen en holtheme
inboedelverzekering-rheeze

Inboedelverzekeringen vergelijken in Rheeze mei 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van lampen tot Xbox: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een artikel permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea t/m HEMA: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6,75 tot wel €13,25. De premie komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, woonplaats, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bovag dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7794), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Rheeze)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Dankzij de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) of Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je aanbieders die matchen met jouw behoeftes. Vervolgens kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7794? Check nu online alle maatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Rheeze

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • HEMA Opstalverzekering
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Lancyr Woonverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • De Goudse Privé Pakket Online

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €10,25 bij EAG Assuradeuren, REAAL Verzekeringen of Bovag. Via deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Rheeze.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Rheeze staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je morst wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn kostbaarheden on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader en viool.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

C. Schipper, Rheeze (mei 2021)