Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Holtheme

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Holtheme (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. brand, bliksem, storm, vandalisme. Bij partijen als Avéro Achmea, Univé of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan droger of wat te denken van een kapotte TV. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Holtheme bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Reaal pakket en Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Regio) nummer0524 (+31524)
Inwoners Holtheme59687
Postcodegebied7787
BuurtschappenAne
Plaatsen nabijverzekering-den-velde, inboedelverzekering-anevelde, polis-ane, verzekering-schuinesloot, verzekeringspakket-gramsbergen en de-krim
inboedelverzekering-holtheme

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Holtheme mei 2021

Met een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in jouw verblijf. Van oven t/m matrassen: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand schommelen tussen €9 tot wel €12,75. Het bedrag wordt bepaald door zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over ANWB dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7787), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Holtheme)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is namelijk uniek. Geholpen door de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Opstalverzekering Budget of Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeraars die rijmen met je eigen uniek vraag. Vervolgens selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7787? Bekijk zelf online alle aanbieders en zoek de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Holtheme

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Generali Woonhuisverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €9,00 bij EAG Assuradeuren, Polis Direct of Centraal Beheer. Dankzij deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Holtheme.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Holtheme vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders of: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een muziekinstrument.

‘Goed geholpen bij de overstap

Y. van de Brink, Holtheme (mei 2021)