Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ane

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Ane (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als water, inbraak, bliksem, vandalisme. Bij ondernemingen als Allsecur, Ditzo of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan foto/filmcamera en/of schade aan kleding. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Ane detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en/of Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0524 (+31524)
Aantal inwoners Ane59687
Postcodes7784
BuurtenAne
Plaatsen in de regioverzekering-gramsbergen, inboedelverzekering-de-krim, polis-holthone, verzekering-nieuw-schoonebeek, verzekeringspakket-loozen en schuinesloot
inboedelverzekering-ane

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ane mei 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van aquarium tot en met strijkbout: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allsecur tot en met InShared: de keuze is enorm. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €9 tot wel €13,75. Het bedrag berekenen ze aan de hand van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Aegon dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7784), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Ane)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld InShared Opstalverzekering of wellicht HEMA Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Middels de tool vergelijk je aanbieders die rijmen met jouw zoekopdracht. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7784? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en kies de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Ane

 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij De Goudse, InShared of Bruns ten Brink. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Ane.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de assuradeur kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Ane staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over de bank van een vriend en: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het voordeel van allrisk is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een smartphone of een rollator.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

Y. van den Bosch, Ane (mei 2021)