Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oud-Vossemeer

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oud-Vossemeer (gemeente Tholen, Zeeland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als inbraak, bliksem, brand, storm. Bij partijen als ASR Verzekeringen, Europeesche of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan pannen/schalen of een gestolen laptop. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oud-Vossemeer achterhaal je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan Centraal Beheer pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Regio) nummer0166 (+31166)
Aantal inwoners Oud-Vossemeer25421
Postcodegebieden4697
BuurtenTholen
Plaatsen in de buurtverzekering-stavenisse, inboedelverzekering-sint-maartensdijk, polis-scherpenisse, verzekering-dinteloord, verzekeringspakket-poortvliet en nieuw-vossemeer
inboedelverzekering-oud-vossemeer

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oud-Vossemeer juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van frituurpan t/m warmtepomp: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een product permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot en met Interpolis: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €9,5 en ongeveer €10,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, hoogte eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Interpolis polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (4697), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oud-Vossemeer)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Dankzij de tool hierboven check je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan SNS Woonhuisverzekering of juist SNS Inboedel en opstal. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw wensen. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4697, 4698? Vergelijk direct online alle verzekeraars en selecteer de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Oud-Vossemeer

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,75 bij Univé, InShared of Aegon. Met behulp van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Oud-Vossemeer.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Oud-Vossemeer vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over de bank van de buurman en ook: je morst bier over een meubel van de buurman. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn bezittingen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een verrekijker.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

W. van der Laan, Oud-Vossemeer (juni 2024)