Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Venebrugge

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Venebrugge (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als bliksem, brand, water, storm. Onder andere bij Aegon, FBTO of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. speelgoed of bijvoorbeeld contant geld en waardebonnen. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Venebrugge bekijk je via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Centraal Beheer pakket en ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Inwoners Venebrugge59687
Postcodes7792
WijkenAne
Naburige plaatsenverzekering-radewijk, inboedelverzekering-anerveen, polis-holtheme, verzekering-de-krim, verzekeringspakket-den-velde en anevelde
inboedelverzekering-venebrugge

Inboedelverzekeringen vergelijken in Venebrugge mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in huis. Van potten tot aan audiovisuele apparatuur: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van SNS tot aan Interpolis: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6 tot aan €14,25. De premie kent zijn oorsprong in onder andere het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Avéro Achmea dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (7792), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Venebrugge)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat weer anders. Dankzij de polisvergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Univé Inboedelverzekering (AR). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vergelijk je maatschappijen die rijmen met jouw eisen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7792? Check nu via internet alle maatschappijen en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Venebrugge

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij Unigarant, Lancyr of Bovag. Via enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Venebrugge.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Venebrugge vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst rode wijn over het tapijt van iemand en bijvoorbeeld: jij maakt krassen op de auto van de buurman. Het gemak van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn spullen op pad met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone en viool.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

R. Kramer, Venebrugge (mei 2021)