Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hardenberg

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Hardenberg (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, blikseminslag, storm, vandalisme. Onder andere bij DAK, Generali of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. sieraden of wat te denken van een stukke wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Hardenberg achterhaal je met behulp van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket maar ook FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0523 (+31523)
Inwoners Hardenberg59687
Postcodes7770
BuurtschappenAne
Plaatsen nabijverzekering-Halderberge, inboedelverzekering-Haarlemmermeer, polis-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, verzekeringspakket-Haarlem, Haaren en verzekeraar-Haaksbergen
inboedelverzekering-hardenberg

Inboedelverzekeringen vergelijken in Hardenberg november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van potten tot en met tablet: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot OHRA: er valt veel te kiezen. De kosten variëren van €5,75 tot aan €15,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, woonplaats, eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (7770), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Hardenberg)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Allsecur Uitgebreid of Klaverblad Verzekeringspakket Budget. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7770, 7771, 7772, 7773? Vergelijk nu via internet verzekeringsbedrijven en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Hardenberg

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €10,50 bij Generali, OHRA of ANWB. Geholpen door de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Hardenberg.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Hardenberg vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend en ook: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn eigendommen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone en sportuitrusting.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

C. van den Heuvel, Hardenberg (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente