Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Radewijk

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Radewijk (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Aegon, EAG Assuradeuren of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. e-reader en/of schade aan sieraden. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Radewijk sluit je af via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket en ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Regio) nummer0523 (+31523)
Inwoners Radewijk59687
Postcodegebieden7791
BuurtschappenAne
Plaatsen in de buurtverzekering-anerveen, inboedelverzekering-holtheme, polis-den-velde, verzekering-holthone, verzekeringspakket-anevelde en ane
inboedelverzekering-radewijk

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Radewijk mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in je appartement. Van koelkast tot ook koffers: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan Ditzo: er is nogal wat keuze. Premies liggen gewoonlijk tussen €8,5 en ongeveer €15,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ASR Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (7791), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Radewijk)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of misschien Generali Woonhuisverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7791? Vergelijk nu op deze site alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Radewijk

 • De Goudse Inboedelverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €14,00 bij Verzekeruzelf.nl, REAAL Verzekeringen of Allsecur. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Radewijk.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Radewijk biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen op pad en buiten huis verzekerd. Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader en een muziekinstrument.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

Fam. Bosch, Radewijk (mei 2021)