Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Anerveen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Anerveen (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als wateroverlast, storm, vandalisme, blikseminslag. Onder andere bij Bruns ten Brink, Generali of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan sanitair of bijvoorbeeld een beschadigde vloer. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Anerveen ontdek je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan ASR Verzekeringen pakket en/of OHRA pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0524 (+31524)
Inwoners Anerveen59687
Postcodegebied7788
BuurtenAne
Plaatsen nabijverzekering-holtheme, inboedelverzekering-den-velde, polis-anevelde, verzekering-loozen, verzekeringspakket-ane en gramsbergen
inboedelverzekering-anerveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Anerveen mei 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in jouw verblijf. Van vazen tot ook bank: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een ding vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot aan FBTO: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies variëren van €4,75 en ongeveer €15,25. De premie wordt bepaald door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (7788), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Anerveen)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij onze tool detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Allianz Inboedelverzekering (AR) of ZLM Opstalverzekering. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die rijmen met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7788? Vergelijk nu online alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Anerveen

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Generali Woonpakket
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €8,50 bij Ditzo, Nederlanden van Nu of DAK. Geholpen door een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Anerveen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Anerveen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind fietst tegen een auto aan of: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader en een verrekijker.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

D. Vos, Anerveen (mei 2021)