Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Aardenburg

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Aardenburg (gemeente Sluis, Zeeland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. wateroverlast, storm of brand. Onder andere bij Allsecur, Zelf of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. mixer of denk aan een defecte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Aardenburg sluit je af door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld SNS pakket en/of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
Netnummer0117 (+31117)
Aantal inwoners Aardenburg23639
Postcodes4524
BuurtenSluis
Plaatsen in de buurtverzekering-biervliet, inboedelverzekering-ijzendijke, polis-hoofdplaat, verzekering-nieuwvliet, verzekeringspakket-waterlandkerkje en schoondijke
inboedelverzekering-aardenburg

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Aardenburg juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in de woning. Van kristal tot aan laptop: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een item aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €8,5 tot wel €12,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (4524), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Aardenburg)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de tool hierboven signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid of Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. Vervolgens selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4524, 4527? Vergelijk nu op deze site alle maatschappijen en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Aardenburg

 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • De Goudse Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €9,75 bij Delta Lloyd, Reaal of Allianz. Aan de hand van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Aardenburg.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Aardenburg dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren maar tevens: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of viool.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

E. van de Wal, Aardenburg (juli 2024)