Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Westvoorne

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Westvoorne (gemeente Westvoorne, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als vandalisme, brand, blikseminslag, wateroverlast. Onder andere bij ABN AMRO, Ditzo of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan wasmachine of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Westvoorne bekijk je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket maar ook Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
(Regio) nummer0181 (+31181)
Bewoners Westvoorne14197
Postcodegebied3234
BuurtenRockanje
Plaatsen nabijverzekering-Weststellingwerf, inboedelverzekering-Westland, polis-Westerwolde, verzekeringspakket-Westervoort, Westerveld en verzekeraar-West Maas en Waal
inboedelverzekering-westvoorne

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Westvoorne december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in je appartement. Van aquarium tot en met stofzuiger: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Verzekeruzelf.nl t/m ING: er is nogal wat keuze. Tarieven lopen op van €7 tot ruim €14,25. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld type dekking, verzekerd bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nationale Nederlanden polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3234), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Westvoorne)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Via de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk) of misschien De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3234? Vergelijk nu online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Westvoorne

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • ANWB Woonpakket Plus
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs bedraagt soms wel €7,00 bij Delta Lloyd, Reaal of ABN AMRO. Via de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Westvoorne.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Westvoorne staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een erfstuk laten vallen maar tevens: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Rockanje, Oostvoorne.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer + sportuitrusting.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

Z. van de Berg, Westvoorne (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente