Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hof van Twente

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Hof van Twente (gemeente Hof van Twente, Overijssel)? Via deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als brand, storm, inbraak, bliksem. Onder andere bij Centraal Beheer, EAG Assuradeuren of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan sport/hobbyartikelen of bijvoorbeeld een defecte TV. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hof van Twente achterhaal je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan Aegon pakket en Interpolis pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHof van Twente
(Regio) nummer0547 (+31547)
Inwoners Hof van Twente34881
Postcodegebied7470
BuurtschappenGoor
Plaatsen nabijverzekering-Hilversum, inboedelverzekering-Hilvarenbeek, polis-Hillegom, verzekeringspakket-Heusden, Heumen en verzekeraar-Hengelo
inboedelverzekering-hof-van-twente

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hof van Twente november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in jouw verblijf. Van naai- en breimachine tot linnen- en beddengoed: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een artikel aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Centraal Beheer tot FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €10 tot wel €13,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar BLG wonen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7470), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Hof van Twente)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Via de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of misschien Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw behoeftes. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7470, 7471, 7472? Bekijk zelf via internet alle aanbieders en vindt de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Hof van Twente

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €11,50 bij Unigarant, Polis Direct of Bovag. Middels de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hof van Twente.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Hof van Twente staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je morst frisdrank over de bank van de buurman en bijvoorbeeld: je morst frisdrank over de bank van de buurman. Het pluspunt van een all-risk pakket is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Goor, De Whee II, Markelo, Verspreide huizen Kerspel en omgeving, Elsen, Diepenheim, Delden, Overig Delden, Hengevelde, Bentelo.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en een rollator.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

Familie. van Beek, Hof van Twente (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente