Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuw Heeten

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Nieuw Heeten (gemeente Raalte, Overijssel)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als blikseminslag, wateroverlast, storm, vandalisme. Onder andere bij Turien en Co, EAG Assuradeuren of London Verzekeringen. Denk aan schade aan spiegel of wat te denken van schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuw Heeten detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket en/of Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteRaalte
(Regio) nummer0572 (+31572)
Bewoners Nieuw Heeten36700
Postcodes8112
BuurtenRaalte-Kern
Plaatsen in de regioverzekering-heeten, inboedelverzekering-broekland, polis-marienheem, verzekering-wezep, verzekeringspakket-luttenberg en oosterwolde
inboedelverzekering-nieuw-heeten

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuw Heeten november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in een woongelegenheid. Van kleden t/m overjassen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een product vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO t/m Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €9 tot ruim €11. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcodegebied, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar HEMA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (8112), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Nieuw Heeten)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van onze tool vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid of wellicht Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met jouw voorwaarden. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8112? Check nu online alle verzekeraars en vindt de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Nieuw Heeten

 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • HEMA Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €12,00 bij Verzekeruzelf.nl, InShared of ASR Verzekeringen. Dankzij de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Nieuw Heeten.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Nieuw Heeten staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: een smartphone laten vallen en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Raalte-Kern, Raalte-overig en buitengebied, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn spullen op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop & sportuitrusting.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

X. de Jonge, Nieuw Heeten (november 2023)