Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hilvarenbeek

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Hilvarenbeek (gemeente Hilvarenbeek, Noord-Brabant)? Dankzij een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, storm, wateroverlast, diefstal. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Verzekeruzelf.nl of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan koelkast en/of schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Hilvarenbeek ontdek je met behulp van onze adviestool. Bijvoorbeeld Unigarant pakket en ook HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHilvarenbeek
(Regio) nummer013 (+3113)
Bewoners Hilvarenbeek15164
Postcodes5080
BuurtschappenHilvarenbeek
Naburige plaatsenverzekering-Hillegom, inboedelverzekering-Heusden, polis-Heumen, verzekeringspakket-Hengelo, Hendrik-Ido-Ambacht en verzekeraar-Helmond
inboedelverzekering-hilvarenbeek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Hilvarenbeek november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in huis. Van dranken tot en met hoeden: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO t/m Klaverblad: heel veel verschillende opties. De kosten variëren van €4,75 tot aan €14,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, waarde inboedel, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ASR Verzekeringen november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5080), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Hilvarenbeek)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid) of misschien Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5080, 5081, 5084? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hilvarenbeek

 • FBTO Woonpakket
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €9,50 bij Zelf, ING of Bruns ten Brink. Door middel van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Hilvarenbeek.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Hilvarenbeek staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over de bank van een familielid of: jouw hond bijt een bank kapot. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hilvarenbeek, Esbeek, Biest-Houtakker, Diessen, Haghorst.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop en gitaar.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

U. Bos, Hilvarenbeek (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente