Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hillegom

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Hillegom (gemeente Hillegom, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als wateroverlast, brand, blikseminslag, diefstal. Bijvoorbeeld bij DAK, Europeesche of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. broodrooster of schade aan apparatuur. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Hillegom ontdek je aan de hand van onze adviestool. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en/of Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHillegom
(Net) nummer0252 (+31252)
Aantal inwoners Hillegom21089
Postcodegebied2121
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Heusden, inboedelverzekering-Heumen, polis-Hengelo, verzekeringspakket-Hendrik-Ido-Ambacht, Helmond en verzekeraar-Hellevoetsluis
inboedelverzekering-hillegom

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hillegom december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van serviesgoed tot en met keukentafel: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer t/m De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven variëren van €4,25 tot wel €14,25. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Turien en Co pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (2121), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Hillegom)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van de polisvergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of juist Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Zodoende beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je filteren op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2121, 2180, 2181, 2182? Vergelijk direct online alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Hillegom

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €8,75 bij EAG Assuradeuren, nowGo of Bruns ten Brink. Middels de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hillegom.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Hillegom dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je stoot iemands smartphone van tafel en: je gooit rode wijn over de bank van een familielid. De meerwaarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Noord, Elsbroek, Buitengebied.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon en een muziekinstrument.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

Q. Kuipers, Hillegom (december 2023)