Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heerhugowaard

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Heerhugowaard (gemeente Heerhugowaard, Noord-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. water, vandalisme, bliksem, inbraak. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, De Goudse of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan linnenkast en/of schade aan sieraden. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Heerhugowaard bekijk je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket en ook Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeerhugowaard
Regionummer072 (+3172)
Aantal inwoners Heerhugowaard53927
Postcodegebieden1700
BuurtschappenSchrijverswijk
Plaatsen nabijverzekering-Heerenveen, inboedelverzekering-Heerde, polis-Heemstede, verzekeringspakket-Heemskerk, Hattem en verzekeraar-Harlingen
inboedelverzekering-heerhugowaard

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Heerhugowaard november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in huis. Van grammofoonplaten tot en met Playstation: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen tot aan OHRA: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €5 tot wel €10,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in o.a. hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Ditzo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (1700), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Heerhugowaard)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is weer anders. Met behulp van de polisvergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of wellicht Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensen. Hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1842? Check nu online verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Heerhugowaard

 • InShared Inboedelverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • De Goudse Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €9,00 bij Verzekeruzelf.nl, ING of ASR Verzekeringen. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Heerhugowaard.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Heerhugowaard dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over de bank van de buurman en: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Schrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ’t Kruis, Buitengebied Zuid.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + een kinderwagen.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

A. Janssen, Heerhugowaard (november 2023)