Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Harderwijk

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Harderwijk (gemeente Harderwijk, Gelderland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. wateroverlast, storm, diefstal, brand. Onder andere bij Allianz, Verzekeruzelf.nl of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan ijskast of bijvoorbeeld een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Harderwijk detecteer je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Reaal pakket en/of Europeesche pakket. Vul alle velden in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHarderwijk
(Net) nummer0341 (+31341)
Inwoners Harderwijk45966
Postcodegebied3840
BuurtenBinnenstad
Plaatsen in de buurtverzekering-Hardenberg, inboedelverzekering-Halderberge, polis-Haarlemmermeer, verzekeringspakket-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlem en verzekeraar-Haaren
inboedelverzekering-harderwijk

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Harderwijk november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in een woongelegenheid. Van gordijnen tot ook schrijfmachine: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot en met FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €8,5 en ongeveer €11,5. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: EAG Assuradeuren pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3840), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Harderwijk)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Turien & Co Woonhuisverzekering Premium of wellicht Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsbedrijven die matchen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3840, 3841, 3842, 3843, 3844, 3845, 3846, 3847, 3848, 3849? Vergelijk direct met onze tool alle aanbieders en selecteer de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Harderwijk

 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €7,75 bij Europeesche, Independer of ANWB. Via de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Harderwijk.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Harderwijk vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: een erfstuk laten vallen of: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Binnenstad, Waterstad, Zeebuurt, Friesegracht, Stadsdennen, De Sypel, Stationsomgeving, Stadsweiden, Slingerbos, Tweelingstad, Frankrijk, Drielanden, Industrieterrein Lorentz, Buitengebied Harderwijk, Hierden, Wolderwijd.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone of een rollator.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

W. van den Velde, Harderwijk (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente