Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gilze en Rijen

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Gilze en Rijen (gemeente Gilze en Rijen, Noord-Brabant)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, wateroverlast, blikseminslag, vandalisme. Bij ondernemingen als Turien en Co, EAG Assuradeuren of Klaverblad. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. vaatwasser en/of een kapotte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Gilze en Rijen detecteer je dankzij onze vergelijk module. Denk aan Aegon pakket en ook HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGilze en Rijen
(Net) nummer0161 (+31161)
Inwoners Gilze en Rijen26152
Postcodes5120
WijkenRijen
Naburige plaatsenverzekering-Giessenlanden, inboedelverzekering-Gennep, polis-Gemert-Bakel, verzekeringspakket-Geldrop-Mierlo, Geldermalsen en verzekeraar-Geertruidenberg
inboedelverzekering-gilze-en-rijen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Gilze en Rijen november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in de woning. Van kristal tot aan huisdieren: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een item permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot Ditzo: heel veel verschillende opties. De kosten lopen op van €9,25 en ongeveer €12. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als type dekking, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Zelf inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (5120), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Gilze en Rijen)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de tool hierboven vind je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid) of misschien Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vind je maatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5120, 5121, 5122? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Gilze en Rijen

 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Generali Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • InShared Opstalverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €14,00 bij Verzekeruzelf.nl, nowGo of Aon Direct. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Gilze en Rijen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Gilze en Rijen vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand of: je gooit bier over de bank van een vriend. Het gemak van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Rijen, Gilze, Molenschot, Hulten.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spelcomputer of sportuitrusting.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

X. de Koning, Gilze en Rijen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente